No comments

Sunwave 14 – Cazare Mamaia 1 Mai 2014

Sezonul estival 2014 va demara si in acest an cu mini-vacanta de 1 Mai. Pregatirile in Statiunea Mamaia sunt in toi si veti fi uimiti anul acesta de numeroaselor schimbari aparute la nivelul infrastructurii. In plus in acest sezon vor deveni realitate si pasarelele ultramoderne, care vor facilita accesul catre cele mai importante zone din statiune : Satul de Vacanta (Aqua Magic), Cazino si zona hotelului Rex.

Ziua de 1 mai va fi in acest an o zi de joi, astfel toti vor profita de primul weekend prelungit la malul marii. Ca in fiecare an, petrecerile se vor tine lant in statiunea Mamaia timp de 3 zile in cluburi sau direct pe plaja la Sunwaves.

Pana in prezent niciun club din Mamaia nu si-a anuntat invitatii speciali invitati pentru petrecerile de 1 mai. Pentru moment se cunoaste doar perioada exacta in care se va desfasura Sunwaves 15, mai exact 1-4 mai 2014, la Krystal Glam Club. Cei de la Sunwaves au anuntat ieri 10 martie 2014 via paginii lor de Facebook ca line-up va fi gata in curand si vor demara imediat si vanzarea de bilete.

Dat fiind ca se cunoaste perioada evenimentului, ideal ar fi rezervarea din timp a biletelor de avion si a sejurului la unitatile de cazare cele mai apropiate. Pentru oferte de cazare langa cluburi va invitam sa rezervati pe Cazare 1 MAI 2014 Mamaia . Rezervarile au inceput inca din luna ianuarie, iar ofertele de cazare sunt limitate.

No Comments Yet.

leave a comment