Servicii

Bun Venit La RezervariHoteluriCazare.ro !

 

 

RezervariHoteluriCazare  – O vacanta minunata!

Despre noi

RezervariHoteluriCazare.ro promoveaza in Romania turismul de calitate care sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor prin servicii la cele mai ridicate standarde internationale. Orientarea permanenta spre client, calitatea si promptitudinea ne caracterizeaza.

 De ce RezervariHoteluriCazare.ro?

Strategia de piata pentru RezervariHoteluriCazare.ro este orientata spre personalizarea produselor si serviciilor in scopul cresterii gradului de satisfactie a clientului.

Produse si Servicii

RezervariHoteluriCazare.ro ofera servicii in domeniul turismului si al calatoriilor, atat pentru turisti individuali sau oameni de afaceri, cat si pentru grupuri organizate sau corporatii.

Prin departamentele sale specializate, RezervariHoteluriCazare.ro ofera servicii complete la standarde de calitate internationale:

Turism intern si international, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clientilor, individual sau de grup;

Rezervari hoteliere in tara si strainatate;

– Logistica pentru organizarea de conferinte, in Romania si in strainatate;

– Vanzari bilete de avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana;

– Vanzari bilete autocar;

– Rent – a – car;

– Asigurari internationale.

Pentru toate acestea, echipa RezervariHoteluriCazare.ro se afla permanent la dispozitia dumneavoastra, principalul nostru obiectiv fiind satisfacerea necesitatilor, exigentelor si sperantelor clientilor nostri.

Serviciile RezervariHoteluriCazare.ro sunt proiectate si implementate atat la nivel national, cat si international. Compania are stabilite parteneriate de colaborare cu numeroase agentii de turism din tara si strainatate ce ofera clientilor posibilitatea de a alege destinatii de calatorie in toata lumea.