No comments

Obiective Turistice Arad

Oferta Speciala pentru hoteluri din Arad. Cele mai mici preturi. Noi iti facem rezervarea, tu platesti la sosire in hotel.

Municipiul Arad (atestat documentar in anul 1028) este situat in vestul Romaniei, in Campia Aradului pe cursul raului Mures.

In prezent orasul Arad este un centru economic si cultural de prima importanta cu numeroase universitati si o serie intreaga de obiective turistice deosebite ce ofera posibilitatea practicarii multor forme de turism.

Nu ne ramane decat sa amintim doar cateva dintre ele: Cetatea Aradului – unul din cele mai importante monumente istorice existente, in momentul de fata, in zona de vest a tarii construita in a doua jumatate a secolului al XVIII-lea; Palatul Administrativ (1872-1874) ce adaposteste Primaria, Prefectura, Consiliul judetean; Palatul Cultural (1911-1913) ce adaposteste Filarmonica de Stat si Complexul Muzeal Arad; Biblioteca Judeteana A.D. Xenopol (1913), Teatrul de Stat, Teatrul Vechi, Galeria Delta, Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel , Catedrala Romano-Catolica Sf. Anton de Padova , Catedrala Ortodoxa Romana Sf. Ioan Botezatorul , Sinagoga neologa, Vechiul turn de apa etc.

Nu in ultimul rand trebuie sa amintim de Strandul Neptun, amplasat in bucla Muresului, al doilea strand ca marime de pe o apa curgatoare din Europa; de Faleza Muresului care cuprinde Parcul Copiilor, Parcul Eminescu, Parcul Europa sau de Padurea Ceala cu Lacul Maltaret si Insula Mures (Trei Insule).

Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Arad, Romania. Disponibilitate buna si preturi grozave. Cititi comentariile despre hoteluri si alegeti cea mai buna varianta.

Rezervare Hoteluri Arad

 

Related Posts

No Comments Yet.

leave a comment