Despre Noi

hotel

Bine ati venit la Rezarvari Hoteluri Cazare !

RezervariHoteluriCazare este un site de prezentare a tuturor ansamblurilor hoteliere din tara si strainatate. Suntem o echipa tanara orientata catre promovarea turismului National si International.

Politica rezervarihoteluricazare.ro

RezarvariHoteluriCazare.ro este un site de informare turistica. Toate ofertele de cazare sunt inscrise cu ajutorul formularului de inscriere, nu ne asumam raspunderea pentru primirea unor informatii gresite, unitatile de cazare sunt direct raspunzatoare pentru informatiile afisate pe site si sunt de acord cu aceasta inainte de a trimite oferta catre noi.

Toate informatiile aflate pe acest site sunt protejate prin legea dreptului de autor.

Acord de confidentialitate privind prelucrarea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, pagina web rezervarihoteluricazare.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Multmumim pentru vizita!